Баланс ціни та якості: названо найкращі Android-смартфони "за свої гроші"

Як наголошують експерти, під кінець осені на ринку можна знайти все більше бюджетних флагманів.

Творці популярного бенчмарка AnTuTu опублікували оновлений рейтинг смартфонів Android, які, на думку його авторів, пропонують прямо зараз найкраще співвідношення ціни і продуктивності.

Для наочності всі смартфони були розділені на декількох цінових категорій: !бюджетники, "середняки" і преміальні пристрої. Як наголошують експерти, під кінець осені на ринку можна знайти все більше бюджетних флагманів.

  • Серед Android, які можна купити до 275 доларів, лідером став Redmi Note 12 Turbo: бюджетник, який потужніший за деякі смартфони вдвічі дорожче. Друге та третє місця дісталося Realme GT Neo5 SE та OnePlus Ace 2V.
  • У ціновому сегменті до 410 доларів перше місце займає OnePlus Ace 2, який укомплектований Snapdragon 8 Gen 2, швидкою зарядкою на 150 Вт і технологією антидощу. У трійку кращих також потрапили Lenovo Legion Y70 і Nubia Z50.
  • У ціновій категорії до 550 доларів перші три місця належать Nubia Z50S Pro, Meizu 20 Pro і iQOO 11s.  
  • Остання категорія включає преміальні пристрої, вартість яких стартує з позначки в $550. Переможцем став найновіший флагман Xiaomi 14 на базі Snapdragon 8 Gen3, який обігнав Xiaomi 14 Pro і Oppo Find X6. Серед інших "призерів" в AnTuTu виділили HONOR Magic 5 Pro і iQOO 11 Pro.

Категорія до 275 доларів /  © AnTuTu
Категорія до 410 доларів /  © AnTuTu
Категорія до 550 доларів /  © AnTuTu
Категорія від 550 доларів і вище /  © AnTuTu

Якщо ви в пошуках потужної начинки, AnTuTu ділився рейтингом найбільш продуктивних смартфонів на ринку. Лідер рейтингу по потужності обходить iPhone 15 Pro Max майже на 30%, а запасу продуктивності у нього вистачить на багато років.

А якщо ви хочете купити новий або оновити старий iPhone, оглядачі назвали найкращі варіанти в 2023 році для будь-якого гаманця. Є як бюджетні варіанти для знайомства з екосистемою Apple, так і найдорожчі флагмани на ринку.

Вас також можуть зацікавити новини: