Майбутній Xiaomi 13 під управлінням MIUI 14 вперше засвітився на "живих" фото

Очікується, що прем'єра нової флагманської серії Xiaomi відбудеться на місяць раніше, ніж зазвичай.

Попри те, що до анонсу лінійки Xiaomi 13 залишається ще кілька місяців, у мережі спливають все нові подробиці про ту чи іншу модель серії.

Так, наприклад, цього разу стало відомо, що Pro-версія "тринадцятки" вийде з коробки з MIUI 14 на базі системи Android 13. На фото потрапив прототип смартфона із технічними подробицями.

Зображення також підтверджує, що Xiaomi 13 Pro отримає 12 Гб оперативної пам'яті та SoC з процесором, що працює на частоті 3,0 ГГц. Передбачається, що Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro стануть одними з перших телефонів на ринку на базі Snapdragon 8 Gen 2, а 3,0 ГГц – це частота супер'ядра Arm Cortex-X2.

За запевненнями автора інсайда, серія Xiaomi 13 пройшла стадію інженерного зразка і повністю готова до презентації. Зараз, скоріш за все, здійснюється налагодження ПО, оскільки ці моделі повинні стати першими з передвстановленою MIUI 14.

Очікується, що прем'єра нової флагманської серії Xiaomi відбудеться на місяць раніше, ніж зазвичай, тобто вже в листопаді. 

Нагадаємо, минуле покоління смартфонів Xiaomi 12 було представлено в кінці грудня минулого року. У всіх смартфонів дисплеї з частотою оновлення 120 Гц і підтримкою HDR10+, швидка пам'ять і технологія зарядки, а також оболонка MIUI 13.

А вже цього літа компанія представила нову серію Xiaomi 12S.до неї увійшли три флагманські апарати. Окрім базового 12S, є також моделі 12S Pro і 12S Ultra, в яких вперше застосований 1-дюймовий фотосенсор Sony IMX989 на 50 Мп.

Вас також можуть зацікавити новини: