Google Travel рекомендуватиме найкращий час для подорожей

Сервіс Google Travel показує найкращий час для подорожей залежно від погоди, натовпу та цін.

На туристичному сервісі Google Travel провели оновлення, яке відтепер буде рекомендувати найкращий час для майбутніх подорожей.

Читайте такожВід Ямайки до Дубая: Forbes назвав найпопулярніші тревел-напрямки 2020 року

Під час обирання місця на сервісі вказана мінімальна та максимальна температура в місті, їхня популярність у різні періоди року тощо, передає cnbc.com.

Також на сервісі є рейтинг найцікавіших місць у містах, який складено за відгуками відвідувачів і місцевих мешканців. Крім того, Google Travel  пропонує план на день з прокладеним маршрутом до локацій, які рекомендує відвідати.

Коли ви шукаєте пункт призначення, з'являється нова вкладка з трьома варіантами:

«Де зупинитися» з рекомендаціями готелю;

«Коли відвідувати» з інформацією про типові погодні умови, про те, наскільки завантажене місто призначення і коли воно є найменш дорогим;

«Що ви заплатите» - міститься більш докладна інформація про ціни на готелі.

В матеріалі зазначається, що користувач може побачити, що, наприклад, Португалія дійсно завантажена туристами в травні і дорога в липні. Але до вересня (коли діти повертаються до школи) погода все ще така ж хороша, але туристів стає менше, а готелі, як правило, стають більш доступними.

Крім цього зазначається, що Google Travel показує інформацію про різні місяці року, незалежно від того, який ваш первісний пошук. "Тому, якщо ви досить відкриті в своїх датах подорожі, ви можете отримати більше інформації про те, коли найкращий час для поїздки куди-небудь", - йдеться в матеріалі.