У Стамбулі формують списки українців, які хочуть повернутися на батьківщину

Дипломати докладають зусиль для повернення усіх українців, які не змогли вилетіти в Україну у зв’язку припиненням з 17 березня міжнародного пасажирського авіасполучення.

Генеральне консульство України у Стамбулі формує списки українців, які хочуть повернутися з Туреччини на батьківщину.

Про це повідомляє Генеральне консульство України у Стамбулі.

Читайте такожКоронавірус вже проник до всіх країн Європи

"Міністерство закордонних справ України разом з дипломатичними установами України в Туреччині докладають максимум зусиль для того, щоб якнайшвидше забезпечити повернення усіх громадян України, які з об’єктивних причин не змогли вилетіти в Україну у зв’язку припиненням з 17 березня міжнародного пасажирського авіасполучення", - йдеться у повідомленні.

"На даний час ми продовжуємо формувати списки наших співвітчизників та вже найближчим часом очікуємо на прийняття відповідного рішення", - заявили дипломати.

Інформація заздалегідь буде розміщена на веб-сайті та всіх акаунтах Генерального консульства України в Стамбулі.

Українцям, які мають намір повернутися в Україну, необхідно здійснити реєстрацію за посиланням і відстежувати оголошення Генконсульства у соціальних мережах.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 17 березня у світі зареєстровано 182 405 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом COVID-19, померло 7 154 людини. Водночас одужали від хвороби 79 433 людини.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.