Арестович про відео з Пригожиним та ув'язненими: путінська Росія згнила (відео)

За словами Арестовича, армія РФ не справляється, тому що була затіяна безглузда військова кампанія.

Мережу облетіло відео, на якому власник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин вербує російських в'язнів на війну в Україні. Цей запис в ефірі "Фейгін LIVE" прокоментував радник Офісу президента Олексій Арестович.

За його словами, це відео росіяни спеціально самі "злили", щоб лякати таким чином українську сторону і щоб в'язні на інших "зонах" РФ думали, може, і їм треба йти на війну. 

"Що стосується ув'язнених, які воюють, кожен боєць хороший у своїх обставинах. Десь у камері, де 15 осіб сидять з ножами, вони, звичайно, несуть серйозну небезпеку для тих, у кого немає ножа і хто з ними не дружить", - заявив Арестович.

Він додав, що на полі бою таким завербованим бійцям необхідно мати хороше здоров'я і військову спеціальність.  

"Коли Росія путінська розвалиться, це відео займе почесне місце. Вони скажуть: "Це кульмінація падіння колись великої імперії", - сказав радник ОП.

"Росія згнила путінська, він її згноїв", - підсумував Арестович.

Раніше видання "Медіазона" повідомляло, що власник приватної військової компанії "Ліга" (раніше ПВК Вагнера) Євген Пригожин особисто вербує ув'язнених у російських колоніях для участі у війні проти України. Потенційним бойовикам він пропонував грошову винагороду і помилування.

Вас також можуть зацікавити новини: