"Бавовна" в Макіївці: експерт вказав на важливий момент

Дмитро Снєгирьов відзначив хорошу роботу української розвідки.

Українська армія тримають під вогневим контролем логістику армії Російської Федерації. Захисники України б'ють по місцях розташування особового складу та польових складах з боєприпасами

За словами військово-політичного аналітика Дмитра Снєгірьова, цього тижня ЗСУ завдали удару по нафтобазі в тимчасово окупованому Луганську, що скоротило можливості Росії у проведенні контрнаступу на Лиманському напрямку.

При цьому він вказав, що також били по тилових базах росіян, зокрема, йдеться про удари по пунктах дислокації окупантів у Лисичанську, Рубіжному та Кремінній.

"Причому в Кремінній сама окупаційна "адміністрація" відзначає велику кількість так званих "санітарних втрат". Це як "трьохсоті", так і "двохсоті", – безповоротні втрати серед особового складу окупаційних військ. Подібний характер нанесення ударів свідчить про високу координацію розвідувального співтовариства України", – підсумував Снєгірьов в ефірі FREEДОМ, коментуючи "бавовну" в Макіївці.

Інцидент у Макіївці - що відомо

У тимчасово окупованій Макіївці Донецької області 9 грудня сталася потужна пожежа на місцевій нафтобазі

Також в мережі з'явилися фото "уламків в Макіївці" без уточнення, про що йде мова, але з очевидним натяком, що це залишки ракети, яка вдарила по нафтобазі.

Вас також можуть зацікавити новини: