На Донбасі окупанти травмували українського воїна

Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню.

Внаслідок обстрілів російських окупантів на Донбасі військовослужбовець Збройних сил України дістав бойове травмування.

Читайте такожНа Донбасі поранено двох військових, бойовики 12 разів порушили режим тиші Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу операції Об’єднаних сил.

Сьогодні збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населеного пункту Оріхове і Травневе противник обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, поблизу населеного пункту Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120-ти мм та автоматичні станкові гранатомети. По обіді окупанти активізувалися і на підступах до Авдіївки, де використали міномети 82-го калібру, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

За даними штабу, на ділянках розведення №1, №2 та №3 у Станиці Луганській, Золотому і Петрівському режим "Тиша" дотримувався.

Як повідомляв УНІАН, в українській розвідці розповіли про величезні втрати окупантів на Донбасі у червні.