Генерал СБУ назвав головну загрозу для Путіна в Росії та оцінив шанси його вбивства

Ягун переконаний, що Путін про ситуацію, що склалася, знає.

Президенту РФ Путина загрожує небезпека від російських олігархів, які втратили все через санкції.

Таку думку висловив генерал-майор запасу СБУ, екс-заступник голови СБУ (2014-2015), директор Агентства реформування безпеки Віктор Ягун в ефірі "Україна 24". Раніше він прогнозував загострення на Донбасі на початок поточного тижня.

"Навколо Путіна є частина людей, які належать єльцинській буд-еліті. Це Кириленко, Шойгу. Ці особи реально прийшли з тих часів. Я не вірю ,що близьке оточення зможе ліквідувати Путіна", - передає слова Ягуна сайт "Сьогодні".

За його словами, російські олігархи, що мали капітали та нормальне життя, втратили все, для них зараз це величезна проблема. Ягун переконаний, що вони перейшли в "тиху" опозицію.

"Вони є єдиним джерелом небезпеки для Путіна. Олігархи мають всі доступи і їх дуже турбує ситуація, яка погіршується для них з кожним днем. Путін розуміє цю ситуацію і не спілкується з ними. Я сподіваюся, що в якийсь момент якась несподіванка відбудеться, і тоді ми побачимо зовсім інший розвиток", - додав Ягун.

Раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович пояснив, чому смерть Путіна не вигідна Україні. За його словами, відхід Путіна від влади може призвести до того, що до влади прийдуть ліберали і Росія почне розквітати.