Командувач Повітряних сил Олещук підтвердив вибухи на аеродромі Бельбек (відео)

Він подякував усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук підтвердив роботу по аеродрому Бельбек у тимчасово окупованому Криму.

"А ви знали, що у складі Повітряних сил Збройних Сил України є 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації? Так от, її штатне місце базування – аеродром Бельбек! Українські авіатори обов’язково повернуться додому на рідне летовище. А наразі дякую усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності!", - прокоментував Олещук.

Інших подробиць про вибухи на аеродромі він не навів.

Вибухи в окупованому Криму

В районі аеродрому Бельбек у тимчасово окупованому Криму сьогодні увечері пролунали вибухи. Кримські партизани повідомляли, що вибухи можна почути в багатьох районах півострова. У Сімферополі, можливо, є "прильоти".

Також повідомлялося, що у Щолкіному було чутно вибух у районі Казантипу, також звуки "бавовни" лунають у Євпаторії та Саках. На північному боці Севастополя щось дуже горить, писили місцеві телеграм-канали. Раніше дим фіксували над селищем Гвардійське. 

Відзначимо, що в крайній раз гучно було в Криму 24 січня. Про роботу ППО місцеві пабліки повідомили з вечора. Зазначалося, що окупований півострів атакували дрони. Вибухи фіксували в Сакському районі та в Новофедорівці. 

Вас також можуть зацікавити новини: