У Криму знову було гучно / фото Радіо Свобода

В окупованому Криму вдруге за день лунають вибухи, російські канали повідомляють про загрозу атаки безпілотних літальних апаратів.

О 19:38 Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив про роботу російської протиповітряної оборони в Новофедорівці. Місцеві жителі кажуть, що вибух почули в Євпаторії та Скворцово. Тим часом проросійські пабліки пишуть, що на захід від Криму збивають безпілотні літальні апарати, атака триває.

Оновлено о 23:17: Повідомляється про повторні вибухи в Сакському районі та роботу ППО.

Відео дня

Оновлено о 22:50: Окупаційна влада підтвердила атаку безпілотників на Крим.

"Йде відбиття масованої атаки БПЛА противника на Крим. Збито кілька десятків цілей. В основному - над західним узбережжям", - повідомляють окупанти.

Оновлено о 22:32: Повідомляється, що рух Кримським мостом перекрито. Там помічені БПЛА та працює ППО.

Фото ВЧК-ОГПУ

Оновлено о 22:20. У Новоросійську працює ППО, а також повідомляється про вибухи у Джанкої.

Оновлено о 22:07: Про нові звуки вибухів в окупованому Криму повідомляють тг-канали. Так, кілька вибухів пролунало в Саках.

Також очевидці говорять про вибухи у районі Керчинської протоки. Працює ППО.

Оновлено о 21:30: Окупанти скаржаться на велику кільксть дронів. В мережі повідомляють, що вибухи чують в Саках, Новофедорівці, Євпаторії та Віліному.

Оновлено о 20:20: У російському Міністерстві оборони заявили, що близько 19:40 знищили в північно-західній частині акваторії Чорного моря український безпілотний літальний апарат літакового типу.

Вибухи в Криму 4 січня: що відомо

Сьогодні вдень російська окупаційна влада повідомила про наймасованішу атаку на Крим за останній час. Повідомлялося про вибухи і падіння осколків в Севастополі.

У Генеральному штабі Збройних сил України відзвітували про удар по командному пункту з'єднання військ РФ біля Севастополя. Партизани "Атеш" повідомили, що в Євпаторії за їх наводкою вражена російська частина.

Вас також можуть зацікавити новини: