На фронті з початку війни: у Львівській області помер герой АТО та ООС

Тарас Гургула помер під час виконання обов'язків військової служби, похорони відбудуться 27 жовтня.

У Львівській області пішов з життя 37-річний учасник АТО Тарас Богданович Гургула, який допомагав протистояти російській агресії від самого її початку в 2014 році.

Про це повідомили у міській раді Червонограда, рідного міста героя.

Гургули не стало 24 жовтня - він пішов з життя під час виконання обов'язків військової служби через серцеву недостатність. Попередня дата його похорону - 27 жовтня.

Читайте такожПомер ветеран АТО Микитенко, який вчинив самоспалення в центрі КиєваДо війни він з 2004 до 2014 року працював на шахтах "Межирічанська", "Зарічна", "Надія" і "Лісова".

У 2014 році Тарас Гургула пішов в АТО і служив у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді, а після демобілізації ніс службу за контрактом у 24-ій окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

Раніше УНІАН повідомляв про смерть іншого героя АТО та ООС Андрія Косюра, який страждав від проблем з організмом у фазі сну. Коли чоловік засинав, зупинялося дихання, відбувалася нестача кисню в організмі.

Також повідомлялося про загибель на Хмельниччині 25-річного Олександра Коляденка, який брав участь у боях під Донецьким аеропортом та в районі Попасної.