"Кинуть бомжів з автоматами": Арестович допустив новий провальний наступ РФ (відео)

За словами радника голови ОП, Росія вже проводить прискорену мобілізацію, але набирається в основному "соціальне дно".

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович спрогнозував швидкий провал наступу Росії в Україні та що буде після нього.

Він упевнений, що нинішні спроби окупантів просунутися на Криворізькому та Ізюмському напрямках будуть безуспішними: ворог лише вичерпає сили.

"І далі питання будь-яких політичних і пропагандистських оголошень - це питання наявності цього потенціалу. Де вони можуть взяти цей потенціал? Зараз в Росії йдуть спроби прискореної мобілізації. Треба розуміти, яка це мобілізація, тому що вони не можуть створювати нові підрозділи, не вийде. Вони можуть поповнювати військами підрозділи і намагаються це робити. Набирається в основному "соціальне дно"... Публіка, яка підібрана, вибачте, чи не під парканом, і вона, звичайно, не володіє ніякими військовими спеціальностями", – заявив Арестович.

Радник голови ОП додав, що керівництво РФ може оголосити щось типу "Вставай країна величезна" та кинути в Україну весь цей "декласований елемент".

"Парадокс полягає в тому, що добровольців реально вистачає. Але на техніці, яка зараз спішним чином розконсервується, машинах 60-х років і так далі, кинути сюди в наступ мало не по всьому периметру нашого кордону, що дуже смішно, або на якісь вибрані ділянки. Ну, це буде Zerg rush, що називається, тобто, китайський наступ часів Корейської війни, коли купа народу з ППШ полізе на наші позиції", – порівняв Арестович.

"Судячи з деяких тенденцій, за нашою інформацією, саме до цього готується на військовому рівні російське керівництво. Можна спробувати сходити у цей наступ, третій за рахунком, тільки вже абсолютно непідготовленими військами, які не мають ні військових спеціальностей, ні бойового злагодження, нічого. Просто бомжі з автоматами, яких вони кинуть сюди, найманці всякі й так далі", – додав він.

Арестович прогнозує, що Україна зможе зупинити і такий наступ, тим більше з новим озброєнням від Заходу.

Нагадаємо, військовий історик Михайло Жирохов зробив прогноз, коли ситуація на фронті в Україні може кардинально змінитися.

Вас також можуть зацікавити новини: