Росіяни вгатили по центру Херсона: стало відомо про жахливі наслідки (фото, відео)

оновлено

Супротивники поцілили у багатоповерховий будинок та дві лікарні.

Російські загарбники вдарили по центру Херсона, внаслідок чого одна людина загинула і троє зазнали поранення.

Про це повідомили начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко і голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram. Зокрема, армія РФ вдарила по Центральному району Херсона з тимчасово окупованої частини лівого берега.

"За попередньою інформацією, внаслідок влучання у багатоповерховий будинок одна людина загинула", - зазначив Мрочко. Водночас, за оновленою інформацією, троє осіб були поранені. Їм надається медична допомога.

Як зазначив Прокудін, окупанти вдарили по двох лікарнях Херсона. "Пошкоджено будівлі медзакладів. За попередньою інформацією, жертв немає", - повідомив Прокудін.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак додав, що наразі відомо про 5 постраждалих після російського обстрілу житлового будинку у Херсоні. "Свідома війна з цивільними від росіян, світ має пам'ятати, що Росія - держава-терорист", - зазначив він.

О 17:35 Мрочко повідомив оновлену інформацію. "На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ загинули двоє і отримали поранення семеро людей", - повідомив чиновник. За його словами, усі травмовані наразі ушпиталені. Їм надається медична допомога.

Важливі новини України про війну - зараз це варто знати

Раніше Олександр Прокудін повідомляв, що за минулу добу противник здійснив 76 обстрілів, випустивши 397 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, авіації та БПЛА. Зокрема, по місту Херсон ворог випустив 27 снарядів. Вчора, 2 грудня, через російську агресію 1 людина дістала поранення.

Варто зазначити, що супротивники вже багато разів гатили по Херсонській області й обласному центру. Унаслідок ворожих обстрілів є багато жертв, руйнувань та постраждалих. Зокрема, 30 листопада стало відомо, що унаслідок обстрілів з боку ворога загинули три особи.

Вас також можуть зацікавити новини: