Росіяни вкотре обстріляли Херсонщину, вбивши цивільних мешканців / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Від обстрілу з боку російських окупантів сьогодні загинуло троє осіб у селі Садове у Херсонській області.

Про це повідомили голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та прес-служба Херсонської ОВА. Зокрема, Прокудін наголосив, що російська армія вбила жінку у селі Садове. Обстріл стався незадовго до обіду.

"Пів години тому ворог обстріляв населений пункт з артилерії. На жаль, травми, несумісні з життям отримала 59-річна жителька", - відзначив голова ОВА.

Відео дня

При цьому, в Херсонській ОВА уточнили, що село Садове вдруге за день постраждало від вогню російських окупаційних військ.

"Внаслідок чергового обстрілу загинуло двоє чоловіків, 1970 та 1956 року народження", - повідомили в ОВА.

Пізніше в Херсонській ОВА повідомили, що російська армія з безпілотника атакувала цивільних у Бериславі. Зокрема, близько 14:00 окупанти скинули вибуховий предмет поблизу адміністративної будівлі.

"22-річний хлопець отримав вибухову травму, контузію та поранення ноги. Тяжке поранення шиї та голови діагностували у 37-річного чоловіка. Нині потерпілі знаходяться у лікарні. Їм надають медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - обстріли Херсонщини

Як відомо, за минулу добу, 29 листопада, противник здійснив 107 обстрілів на Херсонщині, випустивши 656 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон росіяни випустили 23 снаряди. У середу через російську агресію 1 людина загинула, ще 5 - дістали поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: