Російські окупанти вбили українського бійця на Донбасі

Ще двоє бійців поранені. Їх доправили до лікарні.

Російські найманці протягом 30 серпня вбили українського бійця на Донбасі. Один військовий дістав поранення внаслідок обстрілів, ще один – отримав мінно-вибухову травму через підрив на НВП.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Поранених воїнів було терміново доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я захисників – середнього ступеня тяжкості.

Всього у понеділок штаб зафіксував 11 порушень "тиші".

Читайте такожВ ОП дали незвичайне пояснення новій ескалації на ДонбасіБіля Новозванівки ворог тричі обстрілював наші позиції з мінометів 120-го калібру, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Під Шумами окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Троїцького противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а в напрямку Катеринівки – з автоматичних станкових гранатометів.

У районі Новотошківського ворог обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів, а з БПЛА було скинуто гранату ВОГ-17.

Бойовики обстрілювали з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів позиції ЗСУ неподалік Водяного, великокаліберні кулемети ворог застосував біля Широкиного.

На межі Донецької та Луганської областей зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

Станом на 7:00 31 серпня штаб зафіксував три порушення режиму припинення вогню. У напрямку Широкиного противник обстрілював українських військових з зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів,

Біля Новозванівки російські окупанти використали міномети 120-го калібру.

Поблизу Нью-Йорка збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

За поточну добу бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

"Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм", – йдеться у повідомленні.