Сильний вибух у Бєлгороді: у РФ заявили про атаку дрона (фото, відео)

оновлено

У результаті вибуху пошкоджено фасад будинку.

Увечері в неділю, 13 серпня, в російському Бєлгороді пролунав сильний вибух, пишуть місцеві Telegram-канали.

Оновлено 21:35. Російський губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков опублікував "уточнену інформацію" про вибух у Бєлгороді: "Завершується зняття уламків та пошкоджених плиток фасаду. Поквартирний обхід завершено. Усього пошкоджено 5 квартир (вибито вікна) та 16 машин".

Оновлено 19:11. Гладков заявив, що, за попередньою інформацією, вибух пролунав о 17:43 на вулиці Єсеніна, буд.9, корп. 1. Після вибуху сталося падіння плиток вентильованого фасаду на рівні з 7 по 13 поверх, відрапортував він.

Гладков запевняє, що постраждалих немає: "Вибито вікна, пошкоджено кондиціонери, посічено фасад будівлі… Також пошкодження отримали близько 15 машин".

За його словами. причини події встановлюються: "За попередньою версією, пошкодження отримані у результаті атаки БПЛА".

Раніше повідомлялося, що за словами очевидців, і судячи з опублікованих фото та відео, у результаті вибуху був пошкоджений фасад будинку на вулиці Єсеніна.

Також наголошується, що оперативні служби на місці НП. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

Про причини вибуху на цей час нічого конкретного не повідомляється. Росіяни у соцмережах пишуть, що перед вибухом в місті бачили безпілотник.

Вибух біля Москви 13 серпня - що повідомлялося

Як писав УНІАН, 13 серпня у Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа. Вогонь охопив площу в 2 тисяч квадратів.

Місцеві жителі повідомили, що почули вибух, а потім побачили полум'я та дим. Займання сталося на складі одного з місцевих підприємств на Донінському шосе: між АЗС та інженерно-науковим центром ТЕМП.

Вас також можуть зацікавити новини: