Під Москвою вирує потужна пожежа / SHOT

У Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа. Вогонь охопив площу у 2 тисяч квадратів.

Як повідомляють російські Телеграм-канали, потужна пожежа спалахнула у Раменському. Місцеві жителі повідомили, що почули вибух, а потім побачили полум'я та дим. 

Як пише Shot, займання сталося на складі одного з місцевих підприємств на Донінському шосе: між АЗС та інженерно-науковим центром ТЕМП.

"У складі, що горить, знаходяться добрива. Вогонь охопив майже 2000 квадратів. Причини пожежі та інформація щодо постраждалих уточнюються", - пише канал.

На відео з місця події видно, що підприємство охопило густе полум'я. На місці працюють екстрені служби, але приборкати вогонь не вдається. Влада мовчить щодо інциденту.

Вибухи у Росії

Останніми місяцями у Росії стає все тривожніше. Нещодавно Москву атакували невідомі безпілотники. Очевидці повідомляють про вибух.

Як пише CNN, "серпневе прокляття" повернулося у Росію. Цього року росіяни зустрічають останній місяць літа у тривозі під звуки вибухів та природних катаклізмів.

Вранці росіяни заявили, що безпілотник атакував Бєлгородську область. Його нібито збили. Кілька хвилин тому окупанти заявили, що збили ще два безпілотники.

Вас також можуть зацікавити новини: