У Бердянську пролунали потужні вибухи в порту: ЗМІ дізналися про наслідки (фото, відео)

Гауляйтер Запорізької області стверджує, що ЗСУ вдарили по бердянському порту.

У тимчасово окупованому російськими загарбниками місті Бердянськ Запорізької області пролунали потужні вибухи.

Вибухи в Бердянську були у порту, звідти почали тікати судна, повідомляє у п'ятницю, 2 червня, "БердянсЬк Сьогодні" у Telegram. Окупанти вже підтвердили цю інформацію. За його даними, у порт прилетіли декілька ракет. "Декілька ракет прилетіло у порт", - зазначається у повідомленні.

"У селі Осипенко також чутно було вибух, а в районі полігону був дим сивого кольору, але швидко і зник, а також в небі було видно полосу, і вона явно не від літака. Також бердянці кажуть, що летіло і у бік Коси. Але, за попередньою інформацією, ракету збили. Могла впасти у районі Слобідка", - зазначається на каналі.

Гауляйтер Запорізької області Володимир Рогов стверджує, що близько 12 години по Бердянську завдали удару Збройні сили України.

© t.me/brdVP
© t.me/brdVP
© t.me/vrogov
© t.me/vrogov
© t.me/vrogov
© t.me/vrogov
© t.me/vrogov

"Попадання припало на територію морського порту. За попередньою інформацією, жертв та руйнувань немає", - написав посіпака РФ у месенджері.

Важливі новини Бердянська - сьогодні це варто знати

Посіпаки РФ захопили Бердянськ на початку березня 2022 року. Місто окуповане, але нескорене. Там не раз лунали потужні вибухи, зокрема, був вибух у порту, внаслідок якого пошкоджено великі ворожі десантні кораблі "Цезар Куніков" та "Новочеркаськ".

Наприкінці травня повідомлялося, що ЗСУ в Бердянській громаді щонайменше п'ять разів поцілили по позиціх російських загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: