Подоляк прокоментував намір окупантів зробити з Маріуполя "курорт"

Зокрема, радник керівника ОП заявив, що якщо окупанти хочуть позасмагати на сонці, то українські спецслужби випишуть кожному індивідуальний "гарячий тур".

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував намір окупантів зробити з окупованого Маріуполя "курорт" на Азовському морі.

Про це Подоляк повідомив у мікроблозі Twitter.  

"Ватажки проросійських кримінальних анклавів заявляють, що хочуть зробити з Маріуполя курорт на Азовському морі. Десятки тисяч убитих. Сотні тисяч позбавлених даху над головою", - зазначив він. 

"Хочете позасмагати на пляжі? Українські спецслужби випишуть кожному індивідуальний "гарячий тур", - заявив Подоляк. 

Раніше повідомлялося, що росіяни під дулами автоматів організовують туристичний сезон на Арабатській Стрілці у Херсонській області. Арабатська Стрілка межує з окупованим півостровом, який використовується агресором як військова база для нападу на материкову Україну.

Наразі санаторії та бази відпочинку на ТОТ Крим переповнені пораненими російськими військовими, яких везуть з материкової частини України. Тому загарбники вирішили влаштувати собі відпочинок у курортних місцях тимчасово окупованої Херсонщини. Місцевих підприємців змушують відкривати бази відпочинку, кав’ярні, магазини.

Вас також можуть зацікавити новини: