РФ опинилася у "великій дупі": генерал подякував "агентурі" України у російському уряді

Екс-начальник управлінь СБУ в Донецькій та Луганській областях побажав здоров'я двом російським міністрам.

Завдяки деяким членам уряду Російської Федерації країна виявилася не готовою до розв'язаної нею ж війни проти України й опинилася у "великій дупі".

Треба подякувати російською міністру економіки та міністру фінансів, враження таке, що це "агентура України", розповів екс-начальник управлінь Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, генерал-майор запасу Олександр Петрулевич в інтерв'ю журналісті та засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"Треба віддати належне - міністру фінансів Росії подяка, міністру економіки. Дай Боже їм здоров'я! Таке враження, що це все агентура України", - заявив співбесідник.

Генерал додав, що завдяки російським чиновникам РФ у "великій дупі".

Колишній керівник управлінь СБУ на Донбасі зазначив, що урядовці знизили курс долара до 70 рублів, а на чорному ринку вартість американської валюти сягає близько 300 рублів, і поліцейські бігають та ловлять мінял.

"…Знаєте, який анекдот зараз ходить у Росії? Росіянин приходить в обмінний пункт, каже: "Долари є?". Кажуть: "Доларів немає". - "П*зда США, розвалюються вони!" - поділився Петрулевич.

Нагадаємо, РФ 24 лютого рано вранці вдерлася в Україну. Спочатку супротивник бомбив військові об'єкти, а потім у низці міст атакував і мирних жителів. Зокрема, під обстріли потрапляли жителі Києва, Чернігова, Харкова, Одеси, Миколаєва, Маріуполя та Херсона.

Низка країн світу покарали Росію за війну проти України - запровадили нові санкції. Зокрема, США заборонили поставку доларів у РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: