На лінії вогню відбулося понад 70 зіткнень з ворогом: де йдуть запеклі бої

Тільки на Авдіївському напрямку українські захиники відбили 14 атак ворога.

За добу на фронті відбулося 71 бойове зіткнення. Ворог завдав одного ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 112 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. 

Як йдеться у ранковому зведенні Генштабу, на Куп’янському напрямку ворог здійснив 4 безуспішні атаки в районі населеного пункту Табаївка Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 8 атак противника в районах населених пунктів Терни та Ямполівка Донецької області. 

На Бахмутському напрямку, силами оборони відбито 15 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка. 

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 14 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки, де ворог, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог провів 4 безуспішних атаки в районі населеного пункту Роботине та західніше Новопрокопівки Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Противник здійснив безуспішну спробу штурму в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. 

Війна в Україні: новини

2 березня на передовій відбулося 70 бойових зіткнень. Тільки на Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 14 атак у районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Невельське Донецької області.

Тим часом українські захисники збили ще два російських Су-34. Перший ворожий літак "приземлили" 1 березня, повідомили у Повітряних силах. Ввечері стало відомо, що велася бойова робота по ще одній цілі – вдалося знищити ще один ворожий літак.

Вас також можуть зацікавити новини: