ЗСУ продовжують нищити окупантів / t.me/V_Zelenskiy_official

Українські військові продовжують давати відсіч російським окупантам. Так, впродовж доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу. Крім того, підрозділами ракетних військ завдано ударів по одному артилерійському засобу та двох складах боєприпасів противника. 

При цьому протягом доби ворог завдав ракетний удар, здійснив 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. "Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, інша цивільна інфраструктура", - додали у Генштабі.

Відео дня

Війна в Україні: новини

На Запорізькому напрямку аеророзвідка 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан" знищила групу окупантів, пошкодила російську техніку та взяли в полон російського військового.

Як повідомила Нацгвардія України, було виявлено групу противника, що пересувалася на полі бою в сторону позицій гвардійців. Після встановлення цілей, за допомогою FPV-дронів було завдано декілька ударів по окупантах.

Вас також можуть зацікавити новини: