Окупанти вдарили п'ятьма "Калібрами" по Миколаєву

Крім того, вдень російські загарбники також здійснили ракетну атаку на місто.

За минулу добу ворог двічі ракетами обстріляв Миколаїв. Вдень окупанти вдарили по місту ракетами типу Х-55, а ввечері – "Калібрами".

Про це повідомляє ОК "Південь".

У нічному зведенні йдеться про подвійний удар ракетами типу Х-55. Окупанти завдали його по промисловій інфраструктурі. Ввечері ракетна атака продовжилася. Росіяни завдали удару 5-ма "Калібрами" з території Херсонської області.

1 ракета знищена українським підрозділом з переносного зенітно-ракетного комплексу. 2 – уразили завод пластикових вікон, ще 1 – житловий будинок, а ще одна влучила в ковбасний цех.

Внаслідок атаки на заводі та в цеху сталися пожежі, загальної площею близько 400 кв. м. Їх локалізували. Масштаби руйнувань уточнюються. За попередніми даними, жертв немає.

Як повідомляв УНІАН, станом на 18 червня зберігається загроза ракетних ударів з боку Росії з Чорного моря. На кораблях країни-агресора знаходиться приблизно 20 ракет типу "Калібр", які приведені у готовність для пусків по Україні. Окрім цього, до берега хвилями продовжує прибивати російські міни, які зірвав шторм.

Вас також можуть зацікавити новини: