Повітряне командування "Захід" розповіло про ліквідацію крилатої ракети українським пілотом

Ім'я героя не називається, щоб його не дізналися окупанти.

Повітряне командування "Захід" Повітряних сил ЗСУ відзвітувало про збиту крилату ракету. Її знешкодили з українського винищувача ракетою класу "повітря-повітря".

Відповідними даними повітряне командування "Захід" поділилося на своїй офіційній сторінці на Facebook.

"Сьогодні вночі одна з крилатих ракет окупанта, яка була спрямована на об'єкти цивільної інфраструктури Хмельницької області, збита ракетою класу "повітря-повітря" з українського винищувача. З кожним днем, з початку повномасштабної війни, Повітряні сили та інші підрозділи Сил оборони збивають все більше ракет росіян, використовуючи все озброєння, в тому числі ПЗРК", — заявили в повітряному командуванні "Захід".

Збити крилату ракету з винищувача досить складно через швидкість її польоту. Однак це вже не перший раз, коли українським пілотам вдається зробити подібний подвиг. На початку березня один з наших асів збив крилату ракету "Калібр" ракетою класу "повітря-повітря" неподалік від Обухова.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: