"Влучили в лікарню, є жертви": голова Донецької ОДА розповів про ситуацію в області

Бої точаться вздовж лінії розмежування, в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко розповів про обстановку в області.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі телеканалу "Рада".

"Бої точаться вздовж лінії розмежування, в районі проведення операції Об'єднаних сил. Танкові бої, танки зайшли з російського кордону - з Луганщини, в районі Мілового йде велика колона танків. Зараз цей напір стримують Збройні сили. Збито 7 літаків, станом на зараз, 2 гелікоптери", - зазначив Кириленко.

Він додав, що російські війська обстріляли мікрорайон "Східний" у Маріуполі. Інформації про жертви наразі немає.

Також було обстріляно місто Вугледар. Зокрема, окупанти влучили в районну лікарню, є жертви та постраждалі.

Крім того, він повідомив:

"Зараз по всій лінії фронту, там, де було розведення військ, були наміри прорвати оборону і лінію розведення, атаки відбиті. Бої продовжують точитися... Обстріляно військовий аеропорт міста Краматорська приблизно о 03:30 ранку крилатими ракетами".

На своїй сторінці у Facebook він також написав, що російські війська із градів обстріляли Новоселівку Другу Мирненської ВЦА. Два будинки зруйновані, ще 8  пошкоджено.

Поцілили росіяни й в будівлю фільтрувальної станції Часовоярського регіонального виробничого управління "КП "Компанія "Вода Донбасу", що в селищі Новолуганське та у трубу газопостачання. Внаслідок обстрілу постраждав чоловік 1961 року народження, він доправлений до Бахмутської лікарні.

"Станом на тепер Новолуганське частково перебуває без водо- та газопостачання. Крім того, на даний час підтверджено інформацію про двох загиблих осіб: у селищі Покровське Маріупольського району. Там же пошкоджено житловий будинок", - додав Кириленко.

Станом на 12:00 окупанти також обстрілювали селище Нью-Йорк із мінометів та крупнокаліберних кулеметів.

Вас також можуть зацікавити новини: