ЗСУ потужно вдарили по окупантах: знищили вертоліт та БпЛА

Українські захисники упродовж доби завдали вісім авіаударів по районах зосередження противника.

Українські захисники упродовж доби завдали вісім авіаударів по районах зосередження російських окупантів, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00.

"Авіація Сил оборони за добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 2  - по зенітно-ракетних комплексах. Нашими захисниками протягом доби було знищено російський ударний вертоліт Мі-24 та ворожий розвідувальний БпЛА", - йдеться у повідомленні.

Також, як зазначили в Генштабі, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження озброєння та військової техніки, 3 склади боєприпасів, 11 артилерійських засобів та радіолокаційну станцію противника.

Втрати окупантів - остання інформація

За минулу добу, 21 травня, українські захисники знищили 720 російських військових. Загальні бойові втрати ворога з початку війни 203 тис. 880 осіб.

Також минулої доби Сили оборони знищили  два ворожі танки, дев'ять бойових броньованих машин, 20 артилерійських систем, одну РСЗВ.

А на Таврійському напрямку за добу Сили оборони знищили більше двох рот окупантів та майже 40 одиниць техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: