Генштаб відзвітував про нові удари ЗСУ по військах Росії

Зокрема, знищено два склади боєприпасів.

Підрозділами ракетних військ Сил оборони України за 11 лютого завдали удари по одному району зосередження особового складу, двом пунктам управління, одному артилерійському засобу і двом складам боєприпасів російських військ, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Тим часом росіяни за добу завдали один ракетний і 79 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові і приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура", - повідомили в Генштабі.

Втрати Росії на 11 лютого - дані ЗСУ

Нагадаємо, станом на 11 лютого втрати Росії в Україні попередньо складають 395 200 осіб. За останню добу українські війська ліквідували 930 російських загарбників на фронті.

Також РФ втратила на полі бою: танків - 6406, бойових броньованих машин ‒ 11956, артилерійських систем – 9475, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 7257, автомобільної техніки та автоцистерн.

Вас також можуть зацікавити новини: