ЗСУ уразили пункт управління, вороже озброєння та скупчення росіян

Зокрема, знищено було безпілотники та артилерію росіян.

Протягом доби Збройні сили України уразили пункт управління російських окупантів, вороже озброєння та кілька скупчень самих загарбників.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

Зазначається, що вночі сьогодні, 10 липня, Росія завдала чергового ракетного удару по території одного з інфраструктурних об'єктів Миколаєва. Також ворог завдав 22 авіаційних ударів та здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

"На жаль, зруйновано цивільну інфраструктуру, постраждали мирні люди. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - йдеться у повідомленні.

Водночас авіація Сил оборони України за добу завдала чотирьох ударів по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Також українськими захисниками було знищено три розвідувальних безпілотника оперативно-тактичного рівня.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, три райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, сім артилерійських засобів на вогневих позиціях та один засіб протиповітряної оборони окупантів", - повідомили у Генштабі.

Втрати російської армії

Як повідомляв УНІАН, у своєму ранковому зведенні сьогодні, 10 липня, Генштаб ЗСУ заявив, що за минулу добу українські захисники ліквідували ще 440 російських окупантів. Так, загальні бойові втрати противника серед особового складу з 24 лютого 2022 року орієнтовно склали близько 234 тисяч 480 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: