З'явилося відео знищення російської ЗРК за 40 мільйонів доларів

Армія, що вихвалялась озброєнням типу "аналогів немає" пізнає глибину ураження Силами оборони Півдня України.

Сили оборони України знищили російську радіолокаційну станцію ЗРК "Бук-М3". Про це повідомиляється у офіційному Telegram-каналі Сил оборони Півдня.

"Армія, що вихвалялась озброєнням типу "аналогів немає" пізнає глибину ураження Силами оборони Півдня України. Відтепер у них немає не тільки аналогів, а й по деяких позиціях навіть оригіналів", - мовиться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що українські військові знищили радіолокаційну станцію та наведення ракет до ЗРК "Бук-М3". Сили оборони поділилилися відповідним відео знищення російської техніки.

Втрати Росії в Україні: останні новини

Як повідомляв УНІАН, минулої доби наша авіація завдала сім ударів по районах зосередження особового складу та чотири - по зенітно-ракетним комплексам окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А "Солнцепьок" російських загарбників.

За даними Генерального штабу Збройних сил України, від початку війни Російська Федерація вже втратила близько 261 840 солдатів

Вас також можуть зацікавити новини: