Невзоров назвав єдину причину, з якої був довіреною особою Путіна

Ведучий сказав, що його могли вбити, але цьому завадив Путін.

Російський телеведучий Олександр Невзоров, який захотів отримати українське громадянство, заявив, що був довіреною особою президента РФ Володимира Путіна з єдиної причини - оскільки той врятував йому життя.

Ведучий в інтерв'ю главреду видання "Гордон" Олесі Бацман стверджував, що йому загрожувало вбивство через цькування тодішнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака, але його врятував Путін.

"Я був довіреною особою Путіна з однієї-єдиної причини: він врятував мені життя. Цей випадок абсолютно документований і відомий. Це було за часів Анатолія Собчака. Я дійсно бідного мера Санкт-Петербурга Собчака жорстоко цькував, порушуючи всі правила і звичаї ведення інформаційних воєн...", - поділився співрозмовник.

За словами Невзорова, Собчак від нього абсолютно "офігівав".

"Собчаку видатні петербурзькі бандити сказали, що вирішать з цим Глібичем за дві години. Тому що потрібен був який-небудь палац, парк чи особняк у власність, вони розуміли, що під труну з моїм тілом вони легко це отримають. І Собчак дав добро. Як не дивно, тоді цьому перешкодив Путін. Тоді у нього ще була крапля розуму...", - додав він.

Телеведучий сказав, що довгий час вважав себе зобов'язаним російському лідеру.

Варто зазначити, що Володимир Путін у 1990-х, зокрема, був радником Анатолія Собчака, а також головою Комітету із зовнішніх зв'язків мерії Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, Олександр Невзоров різко виступив проти широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, яке сталося 24 лютого, і покинув російську територію. У РФ Невзоров оголошений у розшук.

Ведучий вважає, що Росія після початку війни з українською державою не має шансів зберегтися.

Вас також можуть зацікавити новини: