Вважає Путіна нижчим за плінтус: екс-друг президента РФ сказав, чи здає Патрушев дані ЦРУ

Секретар Радбезу Росії може створювати якісь коаліції, вважає російський бізнесмен.

Колишній директор Федеральної служби безпеки Росії, секретар Ради безпеки країни Микола Патрушев вважає російського президента Володимира Путіна "нижчим за плінтус", і у нього може бути своя гра.

Патрушев багато разів був в США, мав контакт за лінією спецслужб, але він не здає дані Центральному розвідувальному управлінню, розповів екс-друг Путіна - російський бізнесмен Сергій Пугачов, в інтерв'ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

На думку співбесідника, секретар Радбезу РФ здатен створювати "якісь коаліції".

"Патрушев був в Америці багаторазово. У нього завжди був контакт за лінією спецслужб. Звісно, Патрушев вважає Путіна зовсім нижчим за плінтус і ніяким не президентом. Я б так сказав: у Патрушева може бути своя гра. Не те що він здає інформацію якусь із-під столу Путіна чи таємні документи копіює й віддає у ЦРУ. Звісно, ні…", - вважає бізнесмен.

Цікаві новини про Миколу Патрушева

Раніше з'явилися чутки, що Микола Патрушев може "зливати" відомості США.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що він може замінити Володимира Путіна, через нібито погіршення стану здоров'я російского президента.

Варто зазначити, що з 24 лютого 2022 року Штати наклали на Патрушева повторні персональні санкції через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Перші персональні санкції проти нього Штати запровадили у 2018 році.

Довідка УНІАН. Микола Патрушев був директором ФСБ з 9 серпня 1999 року до 12 травня 2008-го. З 12 травня 2008 року він знаходиться на посаді секретаря Радбезу Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: