Життя королеви Єлизавети II під загрозою

Принц Гаррі та його дружина Меган попрямували до Шотландії, заявив офіційний представник подружжя.

Лікарі королеви Великобританії Єлизавети II заявили про погіршення її здоров'я, їй рекомендовано перебувати під наглядом. 

Про це повідомили у Букінгемському палаці.

"Після подальшого обстеження сьогодні вранці лікарі королеви стурбовані станом здоров'я її величності і рекомендували їй залишатися під медичним наглядом. Королева досі почувається комфортно й перебуває в Балморалі", - йдеться в заяві палацу.

Син королеви принц Чарльз прибув у Балморал, шотландську резиденцію королеви і зараз разом з нею. Герцогиня Корнуольська також перебуває там, герцог Кембриджський вже в дорозі.

"Безумовно, є нагальні побоювання щодо здоров'я королеви - набагато більш явні, ніж раніше, і без будь-якого посилання на те, що йдеться тільки про труднощі з мобільністю", - повідомляє кореспондент ВВС у справах королівської сім'ї Шон Кохлан.

Обрана незадовго до цього прем'єром Британії Ліз трас написала: "Мої думки і думки людей по всьому Сполученому Королівству зараз з королевою і її сім'єю".

Напередодні 96-річна королева відмовилася від участі в Таємній Раді міністрів уряду, засідання якого проходило онлайн, і лікарі порадили їй відпочити.

Раніше ЗМІ повідомляли, що королівська сім'я Британії вирішила допомогти особам, постраждалим від війни в Україні, і відчинила двері свого будинку. Деякі члени родини розмістили у себе українців, проте інформація зберігається в секреті з метою безпеки. 

Вас також можуть зацікавити новини: