2 листопада в прокат виходить "Подвійний коханець" – еротичний трилер Франсуа Озона про роман психотерапевта та його пацієнтки.

За сюжетом, молода француженка звертається за допомогою до психотерапевта. Між героями спалахує пристрасть, однак у нового коханця є власні секрети. Фільм отримав прокатний рейтинг 18+.

Світова прем’єра фільму відбулася в рамках основної конкурсної програми 70-го Каннського кінофестивалю.

Головну роль у стрічці виконала Марін Вакт, яка раніше вже знімалася у Озона: їх першою спільною роботою стала мелодрама "Молода і прекрасна". "Чотири роки тому, коли я тільки мріяв про проект, Марін була ще занадто молода для цієї ролі. Але на той час, як я повернувся до "Подвійного коханця", у неї народилася дитина, вона стала молодою жінкою. І ми обоє були зацікавлені у тому, щоб знову попрацювати разом" – згадує Озон. Роль психотерапевта Поля зіграв Жеремі Реньє, постійний актор братів Дарденн ("Хлопчик з велосипедом", "Сен-Лоран. Стиль це я").

Франсуа Озон – один із головних французьких режисерів сучасності, дворазовий номінант на "Золоту пальмову гілку" Каннського кінофестивалю та володар премій Берлінале та Сан-Себастьяна. "Подвійний коханець" – це повернення автора до жанру еротичного трилера, який завдяки фільмам "Кримінальні коханці" та "Басейн" приніс йому широку популярність. В основі фільму – оповідання "Життя близнюків" американської письменниці Джойс Керол Оутс. За словами Озона, він змінив сюжет, але зберіг улюблені теми автора: невроз, секс і темну сторону роздвоєння особистості.

"Подвійний коханець" виходить на екрани українських кінотеатрів 2 листопада. Напередодні у столичному кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Gulliver) відбудеться допрем`єрний показ. Спонсори заходу – ТМ Finlandia та ТМ Jack Daniel's.

Медіапартнери: NRJФокус, PinkPlatformaThe Village, Afisha Bigmir, MoviegramKino-Teatr.ua