Про це УНІАН повідомили у у прес-службі прокуратури міста Севастополя.

Як зазначили в прес-службі, прокуратурою Севастополя розпочато досудове розслідування за фактом умисного вбивства у ювелірному магазині, яке сьогодні сталося внаслідок застосування табельної зброї міліціонером-охоронцем відділу державної служби охорони.

За інформацією прес-служби, 4 липня об 11 год. 10 хв. до чергової частини відділу державної служби охорони УМВС України в м. Севастополі надійшов сигнал про спрацювання сигналізації у приміщенні одного з ювелірних магазинів міста Севастополя, розташованого в Ленінському районі. Під час виїзду оперативної групи в приміщенні магазину виявлено труп громадянина України П., 1968 року народження, охоронця приватного бюро охорони.

Відео дня

На даний час виконуються слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розкриття даного кримінального правопорушення.

Сьогодні ж слідчим прокуратури м. Севастополя за даним фактом до ЄРДР внесено дані про кримінальне правопорушення та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 ч.І КК України.

Як повідомляв УНІАН, 4 липня у Севастополі співробітник державної служби охорони, який охороняв магазин «Золоті перли» по вул. Одеська 29, застрелив приватного охоронця сусіднього магазину.