27 березня на НСК «Олімпійський» пройде щорічна конференція "Інтернет-магазини: стратегії зростання». Це професійна зустріч з електронної комерції, онлайн-продажу і багатоканальної торгівлі. В цьому році за 8 годин висококласні фахівці з електронної торгівлі України і СНД представлять більше 30 доповідей в 3 паралельних потоках, проведуть дискусійні панелі та розкажуть про успішні ноу-хау.

Програма заходу повністю сформована і складена виходячи з потреб і тенденцій українського e-commerce. В ній беруть участь як великі онлайн-рітейлери (Repka.ua, myThings, Tickets.ua, Allo.ua, Fotos.ua, Anywayanyday, Яндекс.україна, GfK Ukraine, Acrobator.com, Zakaz.ua та ін ), так і фахівці з вузьких ніш, які змогли за короткий проміжок часу вивести свій бізнес на новий рівень розвитку (Pampic.com, Kniga.Biz.ua та ін).

Відео дня

На конференції виступлять провідні експерти ринку електронної комерції, серед яких:

Дмитро Латанський, керівник інтернет-магазину Repka.ua з темою про організацію точок видачі товарів;

Наталія Казко, директор українського представництва Аnywayanyday, з історією успіху компанії в Україні;

Дарина Перекосова, дослідник відділу досліджень ринків послуг GfK Ukraine, з аналітикою он-лайн покупок;

Сергій Рижиков, генеральний директор "1С-Бітрікс", з доповіддю про тренди в електронній комерції;

Денис Каплунов, автор бестселера "Контент, маркетинг і рок-н-рол", з практичними рекомендаціями по створенню контенту;

Олександр Федотов, Керівник відділу комплексних проектів компанії "Ашманов і партнери Україна", розповість про системному інтернет-маркетингу для зростаючих інтернет-магазинів;

Олександр Сергєєв, Fotos.ua поділиться досвідом проектування оформлення замовлення і багато інших.

Детальніше на сайті конференції.

Конференція пройде в 3 паралельних потоки, що включають 33 практичних експертних доповіді:

1. "Стратегії та тренди" - масштабна зустріч з представниками найбільших онлайн-ритейлерів, де обговорюватимуться сучасні тренди і тенденції ринку електронної комерції.

2. "Кейси" - найкращі практики та досвід онлайн гіпермаркетів, який дозволив їм стати лідерами.

3. Найбільші компанії, що працюють у сфері логістики, фінансів, юриспруденції та багато інших дадуть відповідь на найбільш гострі питання в секції "Бізнес-процеси".

Навіщо брати участь?

дізнатися і освоїти передові методики, тренди, технології багатоканальної інтернет-торгівлі;

виділитися і випередити конкурентів;

зав'язати корисні ділові контакти.

Організатор конференції - компанія «1С-Бітрікс», генеральний інформаційний партнер - Seomarket, Генеральний інтернет-партнер - bigmir.net.

Умови участі

Для відвідування конференції необхідно зареєструватися та оплатити участь на сайті. Для всіх читачів діє промо-код tsn, що надає знижку 50%! Стандартна ціна - 2000 гривень.

Додаткову інформацію про конференцію ви можете отримати в компанії «1С-Бітрікс» за телефоном +38(044) 221-55-33 та електронною поштою:Ukraine@1c-bitrix.ru.