Майже три роки не ведеться будівництво на 39 багатоповерхових об'єктах збанкрутілого банку «Аркада», квартири в яких придбали 11000 сімей.

Минули чотири місяці з моменту підписання Меморандуму про завершення будівництва об’єктів збанкрутілого банку «Аркада», а будівництво і досі не відновлене і не відомо, коли саме буде відновлене. Причина цього полягає у відсутності достатнього фінансування, необхідного для безперервного та повномасштабного відновлення і завершення будівництва всіх недобудованих будинків в термін до трьох років.

Інвестори звертатимуться до високопосадовців Кабінету Міністрів України та особисто до Президента України по допомогу у вирішенні питання фінансування добудови ЖК «Патріотика» та «Еврика».

Відео дня

Нам потрібна поворотна фінансова допомога Держави у розмірі 3,6 млрд. грн. Інакше будівництво розтягнеться на довгі роки.

Ми вже чекаємо три роки і не можемо чекати ще десятки років.

Нам нема, де жити, тому наша боротьба за свої права на житло активно триває. Ми готові ночувати під стінами Офісу Президента, поки наше питання не буде вирішеним!

ВИМАГАЄМО: надання державного поворотного фінансування для запуску повномасштабного будівництва ЖК «Патріотика», «Еврика» та «Патріотика на озерах» у вигляді викупу вільних площ за програмами забезпечення житлом держслужбовців.

Така підтримка інвесторів «Аркади» та компанії-девелопера Stolitsa Group в повній мірі допоможе реалізувати положення Меморандуму та дати потужний поштовх розвитку цільових державних програм забезпечення населення житлом та програми іпотечного кредитування, ініційованого Президентом України.

План мітингу:

07:00 – збір учасників АВТО-мітингу в двох локаціях, біля ЖК «Патріотика» (проспект Григоренка, парковка ТЦ «Епіцентр») та ЖК «Еврика» (проспект Академіка Глушкова, автостоянка біля станції метро «Іподром»).

08:00 – рух колон АВТО-мітингу від ЖК «Патріотика» та ЖК «Еврика» у напрямку до вул. Грушевського.

09:00 – безстрокове паркування колон Авто-мітингу, починаючи від Маріїнського парку і до Кабінету Міністрів.

09:00 – збір учасників пішої колони біля Кабінету Міністрів України.

09:30 – мітинг під стінами Кабінету міністрів України.

11:00 – рух пішої колони від Кабінету Міністрів України до Офісу Президента України на вул. Банковій.

11:30 – безстроково, мітинг під стінами Офісу Президента України.

Довідково: https://investors.in.ua/

Ресурси: https://www.facebook.com/ArkadaNedobudovi

Канал Об'єднання інвесторів банку Аркада

Вайбер: Інфо! Всі недобудови Аркада

Спільнота: Чат

Вайбер група «АвтоМітинг»: Чат