13 000 українців, що вклали гроші в квартири від банку “Аркада” змушені вийти на вулицю з метою привернення уваги чиновників та Президента України до дій забудовника, який взяв заручниками тисячі сімей у конфлікті з КМДА за велику ділянку на Осокорках та компенсації за інфраструктурні об’єкти (довідка на нашому сайті - http://investors.in.ua/information-reference/). Основою безстрокової акції є масовий мітинг 29.05 та два наметових містечка, що будуть встановлені під банком Аркада та під КМДА і будуть там знаходитись, доки не буде відновлено будівництво.

Хто ми: Довірителі банку “Аркада”,  інвестори трьох житлових комплексів - ЖК “Еврика” (Голосіївський район), ЖК “Патріотика” та  ЖК “Патріотика на озерах”  (Дарницький район). Багатодітні сім'ї з маленькими дітьми, учасники АТО, медики, особи з інвалідністю, люди похилого віку, переселенці з тимчасово окупованих територій багато років чекають на свої квартири, за які вже заплатили 100 % вартості. Будівництво проінвестованих будинків поступово зупинили у 2018-2019 роках.

Попри неодноразові звернення та петиції до Президента України, органів влади, які за законом мають контролювати забудовника, люди не отримали нічого, окрім формальних відписок.

Відео дня

Інвестори вимагають, щоб банк “Аркада” відновив будівництво, а місцева влада не заважала, та прискорила введення в експлуатацію вже побудованих будинків.

Заходи: Мирна акція протесту з метою привернення уваги чиновників та Президента України до дій забудовника, який не виконує свої зобов'язання.

Мітинг 29.05 буде гучним, яскравим, насиченим та багатолюдним, з театральним дійством "Будинок, якого немає!", з флешмобом, прапорами, банерами, автомітингом та енергійними інвесторами.

Мітинг розпочинається о 9:00 біля Банку Аркада. З 11:00 - безстрокова акція протесту на вул.Хрещатик біля КМДА (установка наметового містечка). О 10й - Офіс Президента.

Деталі про мітинг: https://investors.in.ua/m2905/

Документація: https://investors.in.ua/docs/

Телефон контактної особи: +380987902808 Марина

Пошта: pr@investors.in.ua