18 травня (середа) о 09:00 у церкві св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі (м. Київ, Паркова дорога 1) відбудеться публічне прощання з Денисом Антіповим – відомим громадським діячем, активним учасником мовного Майдану та Революції Гідності, асистентом кафедри мов і літератур Далекого Сходу та Південно-Східної Азії інституту філології КНУ (корейська мова), засновником ветеранського бізнесу UA.GIFTS, лейтенантом 95-тої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

У лютому 2015 р. Денис Антіпов пішов добровольцем у 5-ту батальйонно-тактичну групу 81-шої окремої аеромобільної бригади. З червня 2015 р. і по квітень 2016 р. перебував на фронті, виконуючи бойові завдання в Донецькій та Луганській обл. У 2016 р. з війни повернувся командиром взводу аеророзвідки свого батальйону. 24 серпня 2016 р. брав участь в параді з нагоди 25‑ї річниці Незалежності України.

З початком російського вторгнення 24 лютого 2022 р. Денис Антіпов став до лав 95-тої окремої десантно-штурмової бригади і відправився на фронт. 9 березня він отримав численні травми під час артилерійського обстрілу біля м. Ізюм на Харківщині. Після лікування у госпіталі, Денис одразу повернувся на передову в перших числах травня.

Відео дня

11 травня 2022 р. близько 10 год. офіцер управління 1 десантно-штурмового батальйону 95-тої окремої десантно-штурмової бригади, лейтенант Денис Антіпов, героїчно загинув захищаючи територіальну цілісність та Незалежність України в ході оборонного бою підрозділів бригади з противником поблизу села Довгеньке Ізюмського р-ну Харківської обл. в результаті якого отримав поранення несумісні з життям, внаслідок ворожого обстрілу танками та артилерією противника.

Чин похорону відбудеться 19 травня (четвер) о 10:00 у селі Хотимир Івано-Франківської обл.