Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку запрошує Вас взяти участь у робочій нараді на тему: "Цінова ситуація на ринку цукру в Україні".

До участі у робочій нараді щодо цінової ситуації на ринку цукру також запрошені Вернер Ігор Євгенійович, Голова Державної служби статистики України,  Висоцький Тарас Миколайович – 1-й заст. міністра аграрної політики та продовольства України; Дутчак Денис, начальник відділу корпоративного та антимонопольного права Агропромхолдингу "Астарта-Київ"; Коваль Павло Васильович – Генеральний директор ВГО Українська аграрна конфедерація; Лордкіпанадзе Андрій Юрійович, заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Михайловин Назар Олександрович, т.в.о голови правління НАЦУ "Укрцукор"; Піщанська Ольга Станіславівна – Голова Антимонопольного комітету України та інші.

Ключові питання, які будуть обговорюватися:

1. Цінова політика на ринку, ціна на світових біржах, можливість інтервенції держави на ринок, наявність необхідних запасів та фінансування, структура собівартості виробництва;

Відео дня

2. Антиконкурентні узгоджені дії на ринку цукру, розслідування АМКУ з цього питання;

3. Моніторинг якості продукції;

4. Державна підтримка виробників цукру, інвестиції в модернізацію виробництва, кредити на пільгових умовах.

Місце проведення робочої наради - приміщення Комітету з питань економічного розвитку за адресою вул. Банкова, 5-7 

Час проведення — 01 листопада 2021 (понеділок), з 14:00 до 16:00

З метою організації проведення заходу з урахуванням протиепідемічних вимог просимо Вас заздалегідь підтвердити свою участь та мати при собі паспорт, сертифікат про вакцинацію або негативний ПЛР-тест.

Зареєструватись та отримати додаткову інформацію можна у Басовської Тетяни, моб. тел: +380987995892, е-mail: basovskatania@gmail.com