Київ. 8 вересня. УНІАН. Міністр внутрішніх справ України нагородив кращих спортсменів ФСТ «Динамо» та переможців XXVI Всесвітньої літньої Універсіади (Шеньчжень, Китай).

З нагоди відзначення державного свята Дня фізичної культури і спорту в Зимньому саду МВС під головуванням Анатолія Могильова відбулося  урочисте зібрання керівництва спортивних організацій, видатних діячів спорту та міліціонерів, які досягли значних успіхів у міжнародних змаганнях.

Відео дня

«Ви – гордість системи МВС та  всієї країни, - звернувся міністр до переможців Універсіади. – Саме завдяки вам на флагштоці Універсіади розвивався український прапор та лунав гімн України».

Також Анатолій Могильов наголосив на тому, що Міністерство внутрішніх справ України у складі ФСТ «Динамо»  та зокрема збірної команди України зробило значний внесок до того гарного результату, який Україна досягла на XXVI Всесвітній літній Універсіаді, – посіла 6 місце.

Міністр особисто вручив пам`ятні нагороди переможцям, діячам спорту, урядовцям, які зробили значний внесок у розвиток спорту, та висловив свою вдячність всім присутнім за  формування здорової нації.

Присутні зі свого боку також вирішили відзначити роль керівника Міністерства внутрішніх справ України Анатолія Могильова у підтримці діяльності спортивних організацій. Голова Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Віктор Корж вручив Міністру вищу «динамівську» винагороду – відзнаку «За заслуги». 

Фото МВС України