Жінці, яка вирішила задушити семирічного пасинка через неслухняність, прокуратурою Ялти інкриміновано замах на вбивство малолітньої дитини.

"Мачуха, виявивши, що хлопчик не виконав її розпорядження і не ліг спати, вирішила задушити дитину. Коли хлопчик перестав подавати ознаки життя, жінка перевернула речі в будинку, щоб слідство повірило у версію про пограбування, в ході якого невідомі вбили хлопчика", - йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Криму.

Медикам вдалося врятувати дитину, а міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.127 Кримінального кодексу України – катування.

Відео дня

Здійснюючи нагляд за діяльністю міліції, прокуратура вивчила обставини події та знайшла в діях мачухи ознаки складу злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 (замах на умисне спричинення смерті малолітній дитині, який не було доведено до кінця з причин, незалежних від волі особи, яка виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця). Цю кримінальну справу об`єднано з кримінальною справою, заведеною міліцією.