Можливо Ані Лорак представлятиме Україну на Євробаченні у Белграді в костюмі від Роберто Каваллі. Під час промо-туру Прибалтикою, Кароліні вдалося зв`язатися з Роберто Каваллі і нанести йому дружній візит. Співачка відвідала Флоренцію, де і відбулася її зустріч з дизайнером, повідомляє сайт Ані Лорак.

Оскільки Роберто Каваллі - людина досить зайнята і майже відразу поїхав, всі дрібні деталі щодо костюма обговорювалися з його особистим помічником.

Команда Каваллі знала, що саме треба запропонувати українській співачці. Вони ретельно підготувалися до зустрічі із зіркою: вивчили сайт, подивилися кліпи, прослухали пісні. Кароліні одразу ж запропонували 5 варіантів майбутнього вбрання. Коли Ані зайшла до будинку з колонок лунала пісня Shady lady.

Відео дня

Кілька годин тривало обговорення нового костюма. Співачці показали ескізи вбрання, які модельєр колись робив для групи «Spice girls». Сайт повідомляє, що Кароліна вибрала модель з корсетом.  Як сказав асистент Роберто, такий самий колись був використаний для одягу Вікторії Бекхем.

Очевидно, йдеться про скандально відомий «золотий» корсет, через який з Вікторією Бекхем стався конфуз під час концерту  Spice Girls в Лондоні.

За інформацією «Topnews.ru», спеціально зшитий Роберто Каваллі для Бекхем корсет був неймовірно вузьким, і нові грудні імплантанти, до яких Вікторія на той момент не встигла звикнути, буквально вискочили з корсета.

Втім, сайт Ані Лорак повідомляє, що співачка  досі не прийшла до остаточного рішення, в якому ж саме вбранні вона представлятиме Україну в Белграді. Спеціально для Shady lady дизайнер Анжела Лисиця вже зшила два костюми: рожевий з коштовним камінням і срібний - з тоненьких ланцюжків.