6 квітня 2010 р. о 16.00  у приміщенні Українського фонду культури, за адресою: м. Київ, вул. Липська 16 – відбудеться відкриття персональної виставки Юрія Мануйловича на честь його 80-річчя. Юрій Миколайович Мануйлович - організатор Спілки дизайнерів України, художник та архітектор.

До виставки увійдуть кращі зразки живопису, графіки та дизайну. Окрім того будуть виставлятись його картини з приватних українських та світових колекцій.

Глядачу будуть представлені роботи виконані олією, аквареллю та пастеллю. Окремі стенди будуть присвячені дизайнерським роботам, як-то архітектурним проектам та плакатам на соціальну тематику.

Відео дня

До робіт Ю.Мануйловича слід зарахувати панораму «Перша могила Т.Г. Шевченка на Чернечій горі» та відновлення панорами «Героїчна оборона Севастополя».

Серед інших робіт відзначимо і портрет Михайла Мануйловича – далекого предка Юрія Миколайовича, який був козацьким полковником у 1630-х рр.

Відкриває виставку Борис Олійник. Серед запрошених гостей присутність підтвердили відомі художники, письменники та депутати.

Для додаткової інформації:

Тел. (044) 235-61-08