У червні в Києві відбудеться перший аукціон української фотографії Foto style. Аукціону передуватиме передаукціонна виставка, яка відбудеться в Шоколадному будиночку у Києві.

Про це повідомляє

Корреспондент.net

На аукціоні буде представлено роботи найкращих українських фотографів різних напрямів та жанрів. Серед них - Олександр Мордерер, Ігор Гайдай, Сергій Бусленко, Тарас Маляревич, Юрій Косін та інші.

Відео дня

За словами організаторів, метою аукціону є формування, розвиток і популяризація ринку фотографії в Україні, а також підтримка талановитих фотографів, інтеграція українського фотомистецтва на американський та європейський ринки, створення єдиної системи обліку та тиражування фотографії.

Передаукціонну виставку буде відкрито для відвідувачів з 4 по 18 червня, з 10.00 до 20.00, понеділок вихідний. Охочі взяти участь в аукціоні зможуть зареєструватися на виставці, повідомили організатори аукціону.

У рамках благодійної діяльності аукціонний дім Foto style збирає кошти на відкриття дитячої школи живопису та фотографії, в якій талановиті діти зможуть безкоштовно відвідувати майстер класи знаменитих сучасних українських фотографів і художників, отримувати необхідні матеріали та обладнання для творчості, організовує та проводить конкурси дитячої світлини.

Нагадаємо, що у квітні 2010 року в Києві відбувся благодійний аукціон, на якому було виставлено раритети від радянських, російських, українських, а також світових акторів кінематографа.