Кадр з фільму ”Потойбічне”
Кінокомпанія Warner Bros відкликає з японського прокату стрічку Клінта Іствуда «Потойбічне» (Hereafter), що відкривається епізодом з цунамі.

У Warner Bros визнали "недоречним" показувати картини стихійних лих у постраждалій від землетрусу Японії, повідомляє агентство Associated Press з посиланням на представника компанії Сатору Отані (Satoru Otani).

Фільм, головну роль в якому виконав Метт Деймон, вийшов у японський прокат у 180 копіях у кінці лютого. У Північній Америці, де «Потойбічне» з`явилося восени, стрічка користувалася чималим касовим успіхом, зібравши більше $70 млн.

Відео дня

Нагадаємо, 11 березня на північному сході Японії відбувся землетрус магнітудою 9,0. Його епіцентр знаходився 373 кілометри на північний схід від Токіо, джерело залягало на глибині 24 кілометрів. Незабаром у тому ж районі відбулося ще декілька могутніх підземних поштовхів. Магнітуда найсильнішого становила 7,1.

За останніми даними, число загиблих і зниклих безвісти в результаті землетрусу та цунамі в Японії перевищує 4,5 тисячі чоловік. Землетруси привели до аварій і збоїв у роботі на низки японських АЕС.

РІА Новости