Актриса Анджеліна Джолі розповіла журналістам, що дозволяє своїм усиновленим дітям їсти коників, щоб вони не втратили своїх культурних традицій. Джолі розповіла журналістам, що під час поїздок в Камбоджу її прийомні діти Маддокс і Пакс харчуються виключно натуральною їжею, а саме кониками. Це їхня улюблена їжа. За словами актриси, комахи для дітей із Південно-Східної Азії - це те саме, що чіпси для малюків із США і європейських країн.

"Кожного разу, як ми з хлопчиками приїжджаємо до Камбоджі, вони просять купити їм коників. Тут вони продаються на кожному базарі. Я не хочу, щоб мої діти втратили своє коріння, тому дозволила їм обідати комахами. Кілька коробок із кониками нам навіть довелося взяти з собою до США. Правда, там мені довелося вилучити комах із дитячого раціону через побоювання, що хлопчики не зможуть звикнути до нашої кухні", - розповіла Джолі.

Вона зізналася, що і сама неодноразово пробувала коників, зазначивши, що за смаком коники схожі на картопляні чіпси.

Відео дня

"Вони смачні, чесно, та й не лише вони. У Камбоджі мені довелося спробувати якихось жуків, діти називали їх тарганами, але мені все-таки здається, що це були жуки. Також ми їли тарантулів на паличці і суп із павуків. Ця їжа здається нам незвичайною, але в Камбоджі обідати комахами в порядку речей. Я вважаю, що в житті потрібно спробувати все", - заявила актриса.

ТСН