11 листопада стартують продажі нової книги Юрія Андруховича «Лексикон інтимних міст», виданої «Meridian Czernowitz».

Продажі нової книги Андруховича стартують у п'ятницю об 11:11

Ще задовго до появи на полицях книгарень «Лексикон інтимних міст» заволодів читацькою увагою. На більш ніж півсотні сторінок письменник створив автобіографічний атлас свого світу – враження про 111 відвіданих міст.
Сама собою визначилась і дата офіційної презентації книги – 11.11.11, а згодом виявилось, що числові збіги присутні чи не на кожному з етапів її створення. Так, останній текст «Лексикону…» Юрій Андрухович завершив 1.01.11, а верстку підписував 2 вересня – рівно за 11 тижнів до майбутньої презентації.

Відео дня

Запрошення на презентацію можна було отримати вступивши у своєрідну літературну гру з автором і текстом. Раз на тиждень на Facebook-сторінці книги з’являлася нова цитата, обрана самим Андруховичем. Читачі мали відгадати, про яке місто йдеться.

Як заявив Святослав Померанцев президент фестивалю «Meridian Czernowitz», книгу Андруховича презентують одночасно в двох форматах: в паперовій і в електронній версіях.

Паперова книга буде розповсюджуватися в книгарнях, електронна - стане ексклюзивно доступна на Obreey Store.

Розклад заходів у Києві:

11 листопада

11:11-12:12
Київський міжнародний книжковий ярмарок «МЕДВІН: Книжковий світ» – початок продажу книг та автографсесія в Арт-кафе (2 зала).

19:00 – 20:00
Освітній центр «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16, холл, 3 поверх) – автограф-сесія. Продаж книг. Вхід вільний.

20:30-21:30
Освітній центр «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16, конференц-зал) – презентація книги за участі автора Ю.Андруховича, редактора О.Бойченка. Вручення книг переможцям гри на Фейсбук. Продаж книг.

12 листопада

15:00-16:00
Букарня «Бабуїн» (вул. Симона Петлюри (колишня вул. Комінтерна), 10) – автограф- та фотосесія за участі автора Ю.Андруховича. Продаж книг. Вхід вільний.