Завершився другий етап конкурсу «Логотип та стиль міста Києва».

Як інформує портал Київської влади з посиланням на Головне управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Київської міськдержадміністрації.6 березня закінчилось інтернет-голосування на сторінці http://newlogo.kiev.ua та прийом СМС.

Підсумки конкурсу «Логотип та стиль міста Києва» будуть підведені на засіданні Оргкомітету після закінчення березневих свят.

Відео дня

«Вже найближчим часом столиця отримає логотип, якій буде використовуватися як туристична символіка – на футболках та сувенірах. Його буде запатентовано, при цьому авторські права перейдуть до територіальної громади. Автор зображення-переможця отримає грошову винагороду. Хочу підкреслити, що логотип в жодному разі не замінить офіційний герб міста Києва», – пояснив заступник голови КМДА Олександр ПУЗАНОВ.

Довідка УНІАН. Конкурс «Логотип та стиль міста Києва» було розпочато у жовтні 2011 року. На першому етапі конкурсу на адресу КМДА надійшло 130 робіт. Професійне журі, до складу якого увійшли дизайнери та викладачі київських навчальних закладів, відібрало з них 10 зображень. Після доопрацювання авторами, вказані 10 логотипів вийшли у другий тур, який розпочався 6 лютого 2012 року. Роботи було розміщено на окремій сторінці http://newlogo.kiev.ua, де за них мали змогу проголосувати всі охочі авторизовані користувачі соціальних мереж. Крім того, бажаючі голосували надсилаючи СМС-повідомлення на короткий номер 44-43.