Телеканал Lifetime зніме серіал, присвячений головній героїні фільму "Мовчання ягнят" Кларису Старлінг. Про це повідомляється на сайті TV Guide.

Фінансуванням нового проекту займеться компанія MGM. У серіалі події розгортатимуться після завершення Кларіс Старлінг навчання в академії ФБР (в "Мовчанні ягнят" вона була студенткою). Інформації про те, хто зіграє головну героїню нового багатосерійного телефільму, на даний час немає.

Роль Старлінг у стрічці "Мовчанні ягнят", яка вийшла в 1991 році, виконувала Джоді Фостер. У 1992 році стрічка була номінована на сім "Оскарів" і отримала п`ять з них, у тому числі в основній номінації "Кращий фільм". Фостер отримала нагороду Американської кіноакадемії як найкраща актриса. У 2001 році в прокат було випущено стрічку "Ганнібал", продовження "Мовчання ягнят". У цій картині роль Старлінг виконувала Джуліанна Мур.

Відео дня

Примітно, що в даний час канал NBC працює над серіалом про Ганнібала Лектора, ще одного ключового персонажа фільмів "Мовчання ягнят" і "Ганнібал". Цей проект був анонсований в 2011 році. У березні 2012 року стало відомо, що постановкою серіалу займеться Девід Слейд ("Льодяник", "30 днів ночі" і "Сутінки. Сага. Затемнення").

Lenta.ru