У зв`язку з великою популярністю виставки Reflection адміністрацією київського центру сучасного мистецтва PinchukArtCentre було ухвалено рішення продовжити роботу виставки до 24 лютого 2008 року, повідомила прес-служба PinchukArtCentre.

"З дня відкриття PinchukArtCentre в 2006 році виставка Reflection є найвідвідуванішою. Признатися, ми не чекали, що за 10 днів до планованої раніше дати закриття виставка продовжуватиме збирати черги! Тому ми вирішили продовжити її роботу, щоб усі охочі змогли побачити роботи кращих художників сучасності. Ну а наші куратори вже працюють над наступним проектом", - розповів Дмитро Логвин, директор PinchukArtCentre.

За 11 тижнів роботи експозицію відвідали більше 100 000 чоловік.

Відео дня

До експозиції увійшов живопис, скульптура, інсталяції, фотографії та відео, які створені кращими художниками ХХІ століття з Великобританії, Німеччини, Мексики, Польщі, США, України, Японії, у числі яких - найвискооплачуваніший художник сучасності Демієн Херст, відомий своїм діамантовим черепом та акваріумом з акулою.

Виставка Reflection відкрита для відвідин до 24 лютого з вівторка по неділю, з 12:00 до 21:00. Вхід вільний. Вихідний день - понеділок.

Під час новорічних свят 31 грудня, 1 і 2 січня PinchukArtCentre буде закритий.

24.ua